Stubbfräsning Eskilstuna, Västerås & Strängnäs

Miljövänlig stubbfräsning med minimal påverkan på trädgården

Stubbfräsning

Stubbfräsning utförs av vår bemanningsleverantör ViggebyDrängen AB som har goda kunskaper och lång erfarenhet av branschens olika arbetsområden. Med ViggebyDrängen AB får du alltid ett effektivt arbete där kvalitet samt noggrannhet står i fokus och självklart får du också ett trevligt bemötande under hela arbetsprocessen. Tillsammans med vår bemanningsleverantör kan vi erbjuda stubbfräsning i flertalet orter, så som exempelvis Eskilstuna, Västerås eller Strängnäs. 

Med vår stubbfräs fräser vi normalt ner stubben 10 centimeter under markytan. Då går det utmärkt att lägga i jord och så nytt gräs där stubben tidigare stod. Vid behov fräser vi ner stubben längre om den ska ersättas med något nytt som planteras djupare. Vår maskin är skonsam mot gräsmattan och lämnar endast mindre spår efter sig.

En fräsning genererar träflis och jord i en blandning som går utmärkt att lägga på rabatter eller att återfylla efter stubbfräsningen.

Hos oss kan du nyttja RUT-avdraget! Första stubben kostar 1250 kr och tillkommande stubbar 300 kr/styck under förutsättning att stubben i markhöjd inte har en diameter som överstiger 70 centimeter. Är den större kostar varje påbörjad decimeter 60 kronor extra.

Är det svårt att komma fram till stubben så kommer vi gärna och tittar innan arbetet påbörjas, naturligtvis är detta kostnadsfritt!
Har du några frågor eller funderingar är du självklart välkommen att kontakta oss, vi berättar gärna mer om oss och våra tjänster. 

Att fälla träd är en sak men att få bort stubben kan vara komplicerat, låt oss göra det åt dig! Vi är dina experter på stubbfräsning i Eskilstuna, Västerås och Strängnäs.